Grotere penis > Penisvergrotingsapparaten > Penis XL

Penis XL penisvergrotingsapparaat

Penis XL

/uploads/DU/CI/DUCIQwpj9_p1Jvg_rHRq6w/penis-xl.gif

Penis-XL is een penisvergrotingsapparaat. Door dit over uw penis te plaatsen gedurende een bepaalde tijd, bent u verzekerd van een vergroting. Het rekt als het ware uw penis uit. Dit betekent meteen dat de resultaten blijvend zijn voor de rest van uw leven. Het klinkt minder comfortabel dan dat het daadwerkelijk is. Bij gebruik moet u wel wijdere kleding aan, maar de resultaten zullen het allemaal waard zijn! Dit apparaat is wel prijzig, maar de resultaten zijn gegarandeerd. Penis-XL krijgt van ons 5 sterren.

Penis XL is een medisch apparaat om de penis te vergroten. Penis XL is het meest succesvolle systeem voor penisvergroting dat ooit ontwikkeld is en wordt aanbevolen door artsen.
Je penis vergroten met Penis XL is makkelijk! Het doel van de behandeling is de groei van celweefsels in de basis van de penis, wat tot gevolg heeft dat:
- De penis in erectie blijvend 3 tot 4 cm groter is.
- De penis in rust ook blijvend 3 tot 4 cm groter is.
- De penis 1 cm in omvang wint.

Het apparaat wordt aangebracht, als de penis zich in slappe toestand bevindt. Het dient, afhankelijk van de gekozen methode, 4 uur of 9 uur per dag gedragen te worden. Minimaal elke 2 uur, moet er een rustpauze ingelast worden. Het apparaat dient gedragen te worden gedurende een periode van 4 tot 6 maanden, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Op deze wijze wordt er een groei van 0,5 cm per maand bereikt ten opzichte van de maand daarvoor. Als de behandeling eenmaal is afgerond, is het bereikte resultaat permanent.

Bij krommingen of afwijkingen (ziekte van Peyronie) kan men een correctie van de kromming of afwijking van wel tot 70% bereiken. Penis XL dient in dit geval gedurende 6 tot 8 maanden gedragen te worden.

Je penis vergroten doe je met Penis XL!

Penis XL is geclassificeerd door de europese authoriteiten voor de volksgezondheid als een Medisch Apparaat type 1 en heeft het CE keurmerk. Andromedical heeft het ISO 9001:2000 kwaliteitscertificaat en het ISO 13485:2003 certificaat voor medische apparatuur.